TOP 2022 – Tour okoli Prekmurja OOCT: Po zunanjih mejah našega Prekmurja, ki ni sama ravnica

Tudi letos smo člani kluba Ocean Orchids Cycling Team vozili po našem Prekmurju. Skupaj nas je vozilo čez 20, med nami je bilo tudi 6 predstavnic nežnejšega spola. Moramo se pohvaliti, da v tej vročini (števec mi je na koncu kazal 35.3°C 🥵) in pri tej kilometrini (skupaj čez 3500km) nismo imeli večjih težav s hidracijo, ter niti enega defekta! Torej je vse potekalo kot po maslu 😄 Za mene osebno je to bil najlepši TOP do zdaj (TOP = Tour okoli Prekmurja).

Ob 11.uri so nas s Prekmursko gibanico in pijačo lepo postregli v TNC Peterloug v Markovcih. Kolesarjem, ki bi radi spoznali ceste brez prometa, hriboviti del Prekmurja, mogoče tudi vozili po cestah v Avstriji in na Madžarskem priporočam Peterloug kot odlično mirno namestitev za uživanje v našem okolju. Za vas bo lepo poskrbljeno 😉

Naslednja postaja je bil Tropski vrt by Ocean Orchids, kjer smo si prav tako odpočili in se napolnili z energijo pred zadnjim delom naše tokratne vožnje po Prekmurju.
Kot se spodobi za konec, pa smo v Odrancih pod senco dreves ob jedači in pijači, druženju, ustni izmenjavi kolesarskih doživetij sklenili naše druženje.
TOP je bil TOP 😎